Molitvene Nakane

Tvoja molitvena nakana ovdje je, također, dobrodošla.
Pošalji nam je na našu e-mail adresu.
Pozivamo te da, s vremenom na vrijeme, navratiš na ovu stranicu te se u svojoj molitvi sjetiš svih ovih nakana.

 

Molitvene nakane


[dropcaps] G [/dropcaps] ospodine, daj mi snage da ustrajem u molivama za ozdravljenje jedine ćerke Antonije.
U tvojim je rukama spas. Za taj te spas, Gospode, sada molim.
Hvala ti dragi Gospodine.

M.V.


[dropcaps] G [/dropcaps] ospodine prosvijetli me svojom beskrajnom milošću i mudrošću i obrani me od napasti zloga. Isuse iscijeli rane osobe koja me bez prestanka uznemirava i napada na mom radnom mjestu, a mene ojačaj u vjeri u Tvome miru.

A.Š


[dropcaps] I[/dropcaps] suse, bez tebe sam bespomoćna. Molim te, daj da ti povjerujem i da se ne bojim, da mi ne bude teško davati se bližnjima, da nisam opterećena tuđim mišljenjima i krivicama. Ti si me otkupio, ja sam slobodna, daj da nikada ne posumnjam! Zahvaljujem ti na sebi, na svome mužu i na svojim kćerima i anđeliću na nebu. Zahvaljujem ti i na svim ostalim ljudima koje si mi poslao u životu da se po njima posvetim. Daj da u svakome prepoznam dobro i da imam više strpljenja, da budem otvorena, iskrena i puna ljubavi za bližnjega. Budi i ostani na kormilu mog života! Volim te!

S.


[dropcaps] D [/dropcaps] ragi Isuse, hvala na svim darovima kojima blagosivaš moju obitelj. Svrni poged na mog brata, pomozi mu, ohrabri ga, učini ga sretnim, molim te Isuse. Hvala ti.

I.


[dropcaps] O [/dropcaps] če nas, Isuse milostivi, molim te blagoslovi mene i mog muža, naš brak, podari nam zdravlje, ljubav, sreću, mir. Daj snage mom mužu da izdrži na poslu, pomozi nam u našim nevoljama, da ubrzo budemo zajedno i da uživamo i da nam krene na bolje u životu. Posebno nas blagoslovi sa bebom, da osjetimo dar roditeljstva. Isuse, Marijo i svi Sveti pomozite nam i smilujte nam se. Hvala Vam! Isuse uzdamo se u tebe i volimo Te!

K.


[dropcaps] P [/dropcaps] redragi Oče, na sv.Luciju se ugasio ovozemaljski život moje predrage majke M. Hvala ti Bože na toj milosti da si mi upravo nju poslao kao učiteljicu vjere, ljubavi i kao tvoga apostola mira, poniznosti, skromnosti, jednostavnosti i sreće u davanju. Molim te, nagradi ju za sve dobro koje je činila i oprosti joj grijehe. Htjela je umrijeti u mojem naručju, držeći me za ruku, no stigla sam prekasno. Primi ju zato ti Bože u svoje naručje i drži ju za ruku do ponovnog susreta samnom, a moje suze obriši i daj mi snage u vjeri, molitvi, radu i mojoj obitelji! Hvala ti na tom daru.

D.B.


[dropcaps] D [/dropcaps] ragi i Presveti Bože prošla godina nije bila baš najbolja za mene. Ni ova nije baš najbolje započela. Ali ne predajem se! Molim te da me pratiš i da budeš uz mene. Molim te pomozi mi da sretno i uspješno završim prvi semestar fakulteta i da više ne budem lijen. Milosrdni, novorođeni Isuse zahvaljujem ti što čuvaš moju obitelj i što nas držiš na okupu. Daj da uvijek budemo zdravi i zajedno. Neka je vječna hvala i slava Tvoja Gospodine. Amen.

V.M.